Links

Andere interessante websites:

link_icon http://www.gezondtrakteren.nl
Heel veel ideeën voor een gezonde traktatie.
link_icon http://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/dreumes-en-peuter.aspx
Hulp bij eten voor dreumes en peuter vind je hier.
link_icon http://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/naar-school.aspx
Informatie over voeding voor het naar school gaande kind.
link_icon http://www.foodwatch.nl
Weet wat je eet! De productinformatie op verpakte producten is voor meer dan 50% misleidend. Misleiding, E-nummers en valse beloften. Foodwatch komt op voor het recht op veilig en goed voedsel en vecht voor eerlijke communicatie door de voedingsindustrie.
link_icon http://www.kind-en-voeding.nl
Stichting Kind en Voeding maakt (groot)ouders en kinderen bewust van het belang van het eten en drinken van natuurlijke voeding voor de gezondheid. Natuurdiëtisten, -voedingskundigen en gewichtsconsulenten verzorgen in de eigen regio voorlichting en gastlessen over gezonde, eerlijke voeding. Naast het programma begeleiden zij ouders en kinderen individueel bij voedingsvragen.
link_icon http://www.obesitasvereniging.nl/
Als bestuurslid ‘kinderen’ zette ik mij in voor de obesitas vereniging. Deze patiëntenvereniging maakt zich sterk voor mensen met overgewicht. Zij wil dat de beeldvorming rond obesitas als chronische aandoening verbetert, dat de volledige behandeling van obesitas terechtkomt in de basisverzekering, dat wetenschappelijk onderzoek naar obesitas (verder) wordt bevorderd en nog veel meer.